Teamkoordinatorer til drift af stort industribageri


Kan du holde mange bolde i luften og sikre, at tingene spiller? Har du lyst til at være del af et godt fællesskab og bage kvalitetsbrød der mætter rigtig mange maver i ind- og udland? Så er du måske én af de kommende to teamkoordinatorer til henholdsvis aften- og nathold i vores bageri i Holstebro.

Kan du holde overblik og sætte retning?
Som vores nye koordinator referer du til en produktionsleder og spiller en væsentlig rolle i den daglige drift. Du deltager bl.a. i omstillinger på maskinerne og sikrer kvalitetsopfølgning samt overholdelse af standarder, nøgletals-registreringer, sikkerhedsregler og deltager i LEAN projekter. Ikke mindst er du synlig og handlekraftig når tingene brænder på. Vi arbejder i treholdsskift: aftenholdet mandag-fredag og natholdet søndag-torsdag.

Bidrager du til kvalitet, fællesskab og stolthed?
Som vores nye kollega, får du et job, hvor to dage aldrig er ens og hvor opgaven kan skifte på et splitsekund. Du bliver del af et velfungerende hold, som sætter en ære i at sikre høj kvalitet i de mange produkter, vi sender ud til butikker, spisesteder og tankstationer, og som giver energi og næring til tusindvis af mennesker hver dag. Du bliver del af en international virksomhed, som lever værdierne Åbenhed, Handlekraft og Helhedssyn, og som har kontinuerligt fokus på at sikre det et godt arbejdsmiljø.

Har du teknisk snilde og er du engageret og samarbejdende?
Vi forestiller dig, at du har en baggrund inden for levnedsmidler, f.eks. som bager, mejerist eller procesoperatør og har min. 2-3 års erfaring fra en lignende stilling indenfor fødevareindustrien. Du har interesse og flair for tekniske problemstillinger på et stort procesanlæg, og erfaring LEAN og gode IT-kundskaber er en fordel. Endelig har du interesse i kommunikation og sætter en ære i at få folk med dig på en god måde.

Som person er du selvstændig og arbejder engageret og effektivt. Dine samarbejdsevner er i top, og du er kendt for at skabe gode relationer til dine kolleger og dele viden og erfaringer. Du bevarer tålmodighed og overblik i stressede situationer, og du går foran og tager medansvar for, at afdelingen når sine mål.

Vi tilbyder dig…
… Et job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi tror nemlig på, at det er den enkeltes initiativ og ansvarlighed, der driver værket.

Hos os er det vigtigt, at alle vores medarbejdere er holdspillere og anerkender den enkeltes indsats. Man er forpligtet over for sit team og virksomheden. Vi arbejder for hinanden og med hinanden. Det betyder også, at vi kærer os om hinanden og har et rigtig godt sammenhold ”, siger Produktionschef, Thomas Ploug Pedersen.

Vi sætter en ære i at vinde med vilje – sammen – og dyrker bla. en stærk LEAN-kultur og et stort fokus på arbejdsmiljø.

Vil du være vores nye kollega?
Vi producerer i 3-holdsskift, 5 dage om ugen på hverdage, hvor du kommer til at indgå i en arbejdsplan med fast aften- eller natholdsarbejde. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og lokalaftale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og ønsker tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Carsten Larsen (Aftenhold), tlf. 20 71 72 76 eller Produktionsleder, Thomas Opstrup (Nathold), tlf. 22 62 43 93 efter kl. 15.