Vedligeholdelsestekniker - Holstebro bageri


Hos Lantmännen Unibake Danmark i Holstebro producerer vi årligt 21.000 tons hvedebrød, primært til kunder på det nordiske marked. Da vi har god ordrefremgang har vi fået ekstra travlt i teknisk afdeling og søger derfor endnu en vedligeholdelsestekniker, denne gang til natholdet. Har du mod på nye udfordringer kan du blive en del af et dynamisk team på 13 fleksible og engagerede kolleger på vores moderne industribageri.

Vi producerer i 3-holdsskifte fem dage om ugen på hverdage. Du vil indgå i arbejdsplanen for nathold sammen med en fast kollega. Jeres arbejdstider er søndag kl. 22:50 - 07:20, mandag-torsdag kl. 23:35 - 07:20.

Fejlfinding, reparation og vedligehold – det er lige dig!
Du skal - sammen med din nærmeste kollega – medvirke til fejlfinding, reparation, optimering og vedligeholdelse af maskiner og udstyr på vores produktionsanlæg, hvor meget er automatiseret via procesanlæg. Herudover deltager i efter behov i udviklingsinitiativer og afdelingsmøder i teknisk afdeling eller for hele bageriet.

Flair for el-teknik og fejlfinding
Du er uddannet elektriker (industri), automatiktekniker eller har anden relevant håndværks­mæssig baggrund. Alternativt har du flere års erfaring fra en lignende stilling. Det er en fordel, hvis du har prøvet at arbejde om natten. Desuden har du kendskab til PLC-styring, datatransmission, frekvensomformere og el-styring eller du har lyst til at uddanne inden for disse områder.

Vigtigst er det, at du har flair for og interesse for løsning af tekniske problemstillinger og fejlfinding samt vedligeholdelsesopgaver. Vi forventer derudover, at du har gode samarbejdsevner, er fleksibel, kan arbejde selvstændigt og struktureret, og at du kan være med til at planlægge din hverdag.

Har vi fanget din interesse?
Vi tilbyder et job i en virksomhed, der har fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø, såvel fysisk som psykisk, ordnede forhold og attraktive personaleordninger.

Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i en attraktiv og dynamisk virksomhed, hvor de grundlæggende værdier er Åbenhed, Handlekraft og Helhedssyn, og hvor dine initiativer er en vigtig del af virksomhedens udvikling. Vi tror på, at den enkeltes initiativ og ansvarlighed, i forhold til både opgaver og egen udvikling, er elementerne der driver værket.

Vi skaber merværdi for vores kunder via en stærk LEAN kultur, og derfor er det vigtigt, at alle vores medarbejdere er holdspillere, og ved, at hver enkelt medarbejders arbejdsindsats er vigtig. Man er forpligtet over for sit team og virksomheden. Vi arbejder for hinanden og med hinanden.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og lokalaftale.

Er det dig, vi leder efter?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Teamleder Henrik Hornstrup, tlf. 40 37 00 16, henrik.hornstrup@lantmannen.com .
Teknisk chef Nicolaj S. Poulsen, tlf, 91 17 67 25, nicolaj.poulsen@lantmannen.com .

Tiltrædelse: Hurtigst muligt - Ansøgninger behandles løbende.Tine Westergaard Clausen